Publicerad den

Spanienproffsen.com – en portal som gör det enklare och tryggare att leva och bo i Spanien

Under 2021 lanserade jag tillsammans med Reine Johansson en ny tjänst för alla som bor på, åker till eller är intresserade av Spanien!

Spanienproffsen.com erbjuder marknaden ett helt nytt koncept. Vårt fokus är att ge ett komplett företagsregister samt en professionell information om hur det är att leva och bo i Spanien. Det är en portal som ALLA med intresse för Spanien skall ha glädje och nytta av. Oavsett om man redan har köpt bostad eller planerar att köpa och vill veta mer om Spanien.

• Vi erbjuder en komplett lista på nästan 400 företag inom 75 olika branscher på Costa del Sol där man kan prata sitt eget språk. Det är olika företag med svensk, norsk eller dansk ägare. Företag från olika branscher och oavsett vilken yrkesgrupp som man letar efter så hittar man den här. Det är tryggt att beställa tjänster eller varor på sitt eget språk när man befinner dig i ett främmande land. Spanienproffsen är till för att hjälpa till med detta.

Spanienproffsen.com ger dessutom en sakkunnig information och artiklar om hur det är att leva och bo i Spanien inom olika områden. Här kommer några exempel. Köp av bostad i Spanien, Arbeta i Spanien, Pensionera sig i Spanien, Skatteregler i Sverige vid utflyttning, Skattesystemet i Spanien, Spansk juridik, Sjukvården, Hypotekslån, Bil och körkort, Skolgång och studier, Försäkringar och mycket mer.

Bakom Spanienproffsen.com står jag själv, Sven F. Källström och Reine Johansson som båda driver egna företag på Costa del Sol sedan många år tillbaka. Jag själv har bott 35 år i landet och skrivit 6 böcker om Spanien varav den senaste DRÖMMEN OM ATT LEVA OCH BO I SPANIEN kom ut under 2018. Reine har bott 13 år i Spanien, är webbutvecklare och har utvecklat portalen till vad den är idag och är full av idéer för vidareutveckling av sajten.

SPANIENPROFFSEN
Dela med dig av drömmen om Spanien