Om mig

Mitt namn är Sven F Källström och jag har bott över 35 år i Spanien, varav de senaste 30 åren på Costa del Sol. Under min tid i Spanien har jag skrivit fem böcker om Spanien. Bland annat Drömmen om Spanien och Golfströmmen – En turistguide till Costa del Sol. Under 7 år var jag grundare, delägare och styrelseordförande i Fair Media International som arrangerade fastighetsmässan ”Köpa hus utomlands” i de nordiska länderna.

Mellan 2010 och 2023 drev jag mäklarföretaget Alamo Costa del Sol Real Estate i Fuengirola som idag är ett av de största svenska mäklarföretagen på Costa del Sol.

Under 2021 lanserade jag tillsammans med Reine Johansson en ny tjänst för svenskar som vill bo eller redan bor i Spanien. Eller för dom som besöker landet som turist och är allmänt intresserade av Spanien. Gå in på SpanienProffsen.com så hittar du ett register över företag i olika branscher där du kan tala svenska och till föreningar, kyrkor, konsulat samt mängder av matnyttiga artiklar för alla med intresse för Spanien.

Med en lång och gedigen erfarenhet av att leva och bo i Spanien, har jag skaffat mig en djup förståelse för landets kultur, levnadssätt och unika särdrag. Jag är väl insatt i de praktiska och juridiska aspekterna av att flytta till Spanien, vilket gör att du kan undvika vanliga fallgropar och göra en smidig övergång till ditt nya liv. Och det bästa av allt – min hjälp kostar dig ingenting! Så låt mig ta hand om dig och guida dig genom detta spännande kapitel i ditt liv.

LÄS MER